• Biofertilización : experiencias realizadas en la provincia del Chaco en cultivos intensivos y extensivos 

      Sotelo, Cristina Esther; González, René; Mansilla, Natalia; Soto, María Cristina; Balbi, Celsa Noemí; Pérez, Germán Luis (Universidad Nacional del Nordeste. Facultad de Ciencias Agrarias. Instituto Agrotécnico "Pedro M. Fuentes Godo", 2020-12-21)
      Rural Extension fosters innovation which is an important tool for solving problems associated with rural producers' needs, for the loss of natural and social capital and for the lack of productive structure diversification. ...
    • Evaluación de variables edáficas de un agroecosistema frente a un suelo de monte del noroeste de la provincia del Chaco 

      Sotelo, Cristina Esther; Pérez, Germán Luis; Sirio, Andrea Antonella; Carnicer, Sebastián; Mansilla, Natalia; Panzardi, Claudia; Driutti, Artenio A. (Universidad Nacional del Nordeste. Facultad de Ciencias Agrarias. Instituto Agrotécnico "Pedro M. Fuentes Godo", 2017-11-30)
    • Extensión universitaria en agroecosistemas hortícolas del sudeste chaqueño 

      Sotelo, Cristina Esther; Pérez, Germán Luis; Sirio, Andrea Antonella; Bosch, Jacinto (Universidad Nacional del Nordeste. Secretaría General de Extensión Universitaria, 2018)
      El proyecto se llevó a cabo en el Cinturón Verde de Resistencia, la ciudad capital del Chaco, con el sector hortícola productivo. Las organizaciones encargadas de este proyecto fueron el Instituto Agrotécnico y el Ministerio ...
    • Soil improvement sustainable practices in horticultural systems by the universitary extension 

      Carnicer, Sebastián; Sotelo, Cristina Esther; Pérez, Germán Luis; Ballatore, Bárbara M.; Castelán, María Elena (Universidad Nacional del Nordeste. Facultad de Ciencias Agrarias. Instituto Agrotécnico "Pedro M. Fuentes Godo", 2020-12-21)
      Good Agricultural Practices have been incorporated into the Argentine Food Code and it will come into effect within the horticultural system in 2021. Due to this, it is essential to go along with production processes, ...