Now showing items 1-2 of 2

    • Disminución del desarrollo de cáncer experimental del colon en ratas alimentadas con leche de búfala 

      Ramírez, G.V.; Villordo, G.; Montenegro, María A.; Catuogno, M.S.; Sánchez Negrette, Marcial (Universidad Nacional del Nordeste. Facultad de Ciencias Veterinarias., 2012)
      La leche bovina contiene elementos potencialmente capaces de inhibir la carcinogénesis; a su vez, la leche bubalina tiene un alto valor debido a su mayor concentración de sólidos totales, grasa, proteína y lactosa. El ...
    • Influence of fish oil in the concentration of conjugated linoleic acid and omega 6 and 3 in buffalo milk 

      Patiño, Exequiel María; Judis, María Alicia; Sánchez Negrette, Marcial; Pochon, Daniel Osvaldo; Cedrés, José F.; Rebak, Gladis Isabel; Romero, Ana M.; Doval, Mirtha M.; Crudeli, Gustavo Angel (Universidade Federal de Minas Gerais. Escola de Veterinária, 2012-04)
      The aim of this research work was to investigate the influence of fish oil supplementation on the concentration of conjugated linoleic acid (CLA) and omega 6 and 3 in samples of buffalo milk. A total of 24 female buffaloes ...